Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bemutatkozás

2010 tavaszán alakult a PierreGarden Kft. elsősorban szolgáltatóként, kertépítési munkák kivitelezésére. Célunk, hogy az épületek körüli életterek, a kertek elegáns, a környezet stílusához idomuló egyéni légkörét megteremtsük, megépítsük.

Munkáink során a növényültetés, gyepesítés, díszburkolat építés, automata öntözőrendszer telepítés, sziklakertek, támfalak építése, tűzrakók és gyermekjátszók kivitelezése a leggyakoribb feladat.

A kertépítés széles lehetőségei közül a kerti tavak, csobogók, vízesések, a zöldtetők és a zöldfalak kerültek a fókuszunkba. Törekszünk az innovatív ötletek és anyagok használatára, valamint a hagyományos alapanyagok és technikák alkalmazására egyaránt.

Szakmai pályafutásunk alatt számos remek termékkel találkoztunk, melyek forgalmazását és népszerűsítését az elmúlt években kezdtük el.

Szakmai sikereink elérésében folyamatosan bővülő partner hálózatunk segít minket.

Termékpalettánk a partneri hálózattal együtt bővül.

Igyekszünk termékeinkkel a kertépítés, kertszépítés minőségét, színvonalát emelni, a kivitelezést megkönnyíteni.
Kínálatunkat a kerttulajdonosoknak és a kertépítő szakembereknek egyaránt jó szívvel ajánljuk.

2018 tavaszán megnyitottuk bemutatótermünket a BAH csomópont közelében, azzal a céllal, hogy termékeinket bemutathassuk és szakmai tanácsainkkal, tapasztalatainkkal a vevőink szolgálatára állhassunk.

Egyeztetett időpontban várjuk a kedves érdeklődőket és vevőket egyaránt.

Elérhetőség:

E-mail: info@pierregarden.hu
Telefon: 06 (70) 605 1930