Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
CSF-500 Újgenerációs tószűrő 36W-os UV lámpával 50m3 tóhoz Katt rá a felnagyításhoz

CSF-500 Újgenerációs tószűrő 36W-os UV lámpával 50m3 tóhoz

Ár:
120.900 Ft + ÁFA
Elérhetőség: Raktáron
A CSF-500 helytakarékos alapszűrő, amely óriási bio-kapacitással rendelkezik. A nitrát és a foszfát mennyiségének csökkentésével a fonalas algák nagymértékben visszaszorulnak. A tószűrő halak nélküli tó esetén 50,000 literig, halakkal telepített tóban 40,000 literig megbízhatóan tisztítja a tó vizét.

Szállítási infó

Szállítási idő: 10 munkanap
Aktuális készletről érdeklődjön!
Menny.:db

További információk

Fontos, hogy időről időre eltávolítsuk a baktériumok által okozott felgyülemlett iszapot. A CSF-500-nak van egy visszamosó rendszere, amellyel a tisztítást gyorsan és kényelmesen elvégezhetjük. A beépített UV-lámpa 36 wattos kapacitással további tisztítást biztosít a víz számára. A maximális áramlási sebesség kb. 9,5 m³ / h, a szűrő belsejében a nyomás nem haladhatja meg a 0,3 bar értéket. Abban az esetben, ha a nyomás meghaladja a maximális értéket, kérjük, használja a szűrőtisztító berendezést. A CSF-500 50 m³-es méretű tó számára ajánlott. Az úgynevezett fluidágyas eljárás vagy mozgó ágyszűrő módszer az ipari szennyvíztisztításon alapul, és hatékonyan eltávolítja a mérgező anyagokat, például ammóniát, nitritet és nitrátot. A bioreaktor belsejében speciális szűrőanyagok (gyöngyök) találhatóak. Különböző közegek segítik a szűrést, például gyöngyök vagy bio-blokkok. Az Evolution Aqua K1 Micro szűrőanyag különösen nagy felületet kínál a baktériumok megtelepedéséhez.

Hasonló termékek

Gravitációs, mechanikai és biológiai szűrőrendszer. UV lámpa ebben nincsen, de a helye ki van alakítva, lehet csatlakoztatni. Halak nélküli tóhoz 90000 literig, halakkal telepített tóhoz 40000 literig térfogatig működik megbízhatóan. Tisztítása egyszerű.
99.743 Ft + ÁFA
Gravitációs, mechanikai és biológiai szűrőrendszer. UV lámpa ebben nincsen, de a helye ki van alakítva, lehet csatlakoztatni. Halak nélküli tóhoz 60000 literig, halakkal telepített tóhoz 30000 literig térfogatig működik megbízhatóan. Tisztítása egyszerű.
84.630 Ft + ÁFA
Professzionális előszűrő, 300 mikronos szűrő mérettel rendelkezik
80.600 Ft + ÁFA
Nyomás alá helyezhető zárt, mechanikai és biológiai szűrőrendszer. 11 W-os UV lámpával, nagyon egyszerűen tisztítható Halak nélküli tóhoz 8000 literig, halakkal telepített tóhoz 4000 literig térfogatig működik megbízhatóan.Talajba ásható, minden csatlakozó a tetején található. Kiválló megoldás a kerti tavakhoz.
57.428 Ft + ÁFA