Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Kábelcsatlakozó 230V 0,5-4mm2

Ár:
4.232 Ft + ÁFA
Elérhetőség: Raktáron
Ezeket az IP68 védelmi osztályú praktikus dugaszolható csatlakozókat kerti lámpák, földbe süllyesztett spotlámpák, tótechnika és még sok más kerthelyiség telepítésére használják.

Szállítási infó

Szállítási idő: 10 munkanap
Aktuális készletről érdeklődjön!
Menny.:db

További információk

Kábelcsatlakozó Socket 230V 0,5-4mm2 M2O * 1,5 dugó, csatlakozás 10-14 mm. A kábelhüvelyek segítségével 3 pólusú, legfeljebb 4 mm² átmérőjű kábelt csatlakoztathat. A vonali csatlakozók gyorsan és rugalmasan használhatók, és ideális eszközök a már meglévő vonalak gyors javítására vagy bővítésére. Ha földalatti kábelt, vagy kézi kapcsolót és tápegységet kell csatlakoztatni, minden erőfeszítés nélkül megteheti ezt a hüvelyt.

Hasonló termékek

Vezetékről leágazáshoz, bekötéshez való. Ezeket az IP68 védelmi osztályú praktikus dugaszolható csatlakozókat kerti lámpák, földbe süllyesztett spotlámpák, tótechnika és még sok más kerthelyiség telepítésére használják.
4.232 Ft + ÁFA
Szabályozhatjuk a szivattyú sebességét.
6.780 Ft + ÁFA
Szivattyúk, világítás, stb. vezérlésére
8.960 Ft + ÁFA
A gondtalan megoldás a kertben lévő elektromosságnak. Ebben a 40 x 30 x 20 cm nagyságú kábelkötő dobozban három dugót, időzítőt vagy csak vezetékeket tárolhat biztonságos módon, por és fröccsenő víz ellen védve.
15.650 Ft + ÁFA
Életvédelmi relé, digitális és analóg időkapcsoló 2-2 dugaljjal.
38.625 Ft + ÁFA