Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kertépítés

Az épület körüli szabad tér kialakítását jellemzően nagyobb nyílt területre és kisebb beültetett területre szoktuk osztani. Ezek arányát a terepadottságok, az igények és az esztétikai megjelenés egyaránt befolyásolják. A kertek többségénél a nyílt terület gyepes felület, amit az évelők, cserjék és fák öveznek, és hogy a változó időjárás ne okozzon gondot, a közlekedő utakat szilárd burkolattal fedjük.

Kertépítési munkáink ennek megfelelően: tereprendezés, gyepesítés (fűmagvetéssel vagy gyepszőnyeggel), növénytelepítés, díszburkolat készítés és a pihenőhelyek kialakítása az esetek többségében.

 

 

A kerttulajdonosok igénye azonban magasabb és összetettebb. Látványos, izgalmas elemekkel szeretnék kertjüket egyedivé, otthonosabbá varázsolni, szeretnék a természet lenyűgöző megjelenését a saját kertjükben csodálni. Munkánkkal segítünk megvalósítani álmait, elképzelését, kertjét egyedivé és harmonikussá alakítjuk.

 

 

Kényelmes élettér nem csak a falak között alakítható ki, hanem a kertben a madarak csiripelése és a virágok bódító illata között is.

 

 

Hangulatos, meghitt légkört teremtünk a kertben, ahol a család és a barátok örömmel lesznek együtt.

 

 

Munkáink között kisebb méretű kertek éppúgy szerepelnek, mint nagyobb alapterületű kertek, birtokok.

 

 

 

 

 

 

 


 

Napjainkra egyre népszerűbbek lettek azok az ökológiai megoldások, amelyekkel a zöldfelület lényegesen növelhető, az adott alapterülettől független módon.

Két ilyen technológia is egyre ismertebbé válik, amelyek elterjedését a PierreGarden Kft. is szeretné segíteni forgalmazással és telepítéssel egyaránt.

A zöldtetők (tetőkertek) azokra az épületekre kerülhetnek, melyek szerkezete a plusz súlyterhelést elbírják és a zöldtetőkhöz alkalmas speciális vízszigeteléssel rendelkeznek.

 

 

 

 

 

 

 


A PierreGarden Kft. a Diadem rendszereket (zöldtető rétegalkotó rendszerét) alkalmazza, telepíti.

 

A zöldfalak (növényfalak, élőfalak) a függőleges falfelületekre telepített növénytársítások. Ezek lehetnek kültériek vagy beltériek, a növénytársítástól függően.


Az évek során több technológia látott napvilágot, mi is számos különbözőt kipróbáltunk, teszteltünk. Tapasztalataink alapján a modulos rendszerek mellett tettük le voksunkat.


Két típust használunk zöldfalak telepítésénél a Versi termékcsaládból, a VersiWall GP-t és a VersiWall GM-et.
Termékeink között részletesen bemutatjuk mindkettőt.

 

VersiWall GP:

 

 

 

 

 

 

VersiWall GM: